top of page
DSC_0907-1.jpg

Ik ben Amadeo, het gezicht achter de lens van Mercury Arts. Happily married Jack of all trades and master of more than a few!

  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Ik kocht mijn eerste camera en volgde mijn eerste les fotografie vijftien jaar geleden. Sinds dat moment experimenteer ik met licht en duister, een delicaat evenwicht dat zich niet eenvoudig laat vastleggen. Het vinden van dit perfecte evenwicht in deze dans van licht is mijn passie. Ik blijf ontdekken, bijleren en geduld uitoefenen om de perfecte shot vast te leggen.

 

Mijn inspiratie? Het dramatische spel van Chiaroscuro, een techniek in de schilderkunst, film en fotografie die flirt met het contrast tussen licht en donker. Dit uniek resultaat is suggestief, vraagt om aanvulling van de toeschouwer zelf en spreekt tot de verbeelding om te bepalen wat er verborgen gaat in de schaduwen van een werk. Ik ga voor een diepere connectie met de toeschouwer! Verwacht dus zeker geen oppervlakkig plaatje. Een portretfoto, een architectuur-reportage of maatwerk, er zal hier altijd een mysterieus en aanlokkelijk kantje aan zitten. Het zijn deze elementen, de connectie en het suggestieve die het wereldse zo buitengewoon maken.

De weg is lang en onbekend, maar de wil is sterk en gedreven.

Mercury Arts zal net als ikzelf steeds in beweging blijven.

bottom of page